Rólam

Segítek jobban megérteni a gyerkőcök viselkedésének forrását

2019-ben elvégeztem egy tanfolyamot az alaptermészetekről, hogy bővítsem tudásomat
2019-ben elvégeztem egy tanfolyamot az alaptermészetekről, hogy bővítsem tudásomat

Szabóné Katona Eszter vagyok, szülő és majdnem tanár (ELTE TTK Földrajz tanár szak, amit egy 2020-ban kiderített, akkor persze még nem tudott Corpus Callossum Agnesia -a két agyféltekét összekötő idegi hálózat nagy mértékű hiánya akadályozott meg). A tanítás álmát azonban sosem adtam fel. Fiam születésével rátaláltam utamra, mivel fiam kezdettől nem fért bele a skatulyába. Ma (2020.-ban) immár 114 éves fiatalember, sok mindenen mentünk együtt keresztül az óriási dührohamoktól a szemműtéten és egy rakat terápián át a tanulási nehézségekig.

Fiam 5,5 éves korában véletlen bukkantam rá Mary S. Kurcinka Élénk gyermekeket nevelő módszerére. Ennek segítségével fél év alatt elmúltak a dührohamok. Fiam kilenc alaptermészeti jellemzőből hétnek birtokában van. Ő egy élénk impulzív, kitartó, érzékeny, alapos megfigyelő, lassan alkalmazkodó, közepesen rendszertelen, magas energiaszinttel rendelkező, komoly fiú. Azt azért hozzá kell tegyem, hogy Kurcinka mellett az élénkségét egy más fajta terápia az INPP szüntette meg. További információ www.elenkgyerekek.com oldalon található.

Most neked a módszer osztályközösségbe való alkalmazását mutatom meg, ahhoz, hogy ott csökkenjenek a konfliktusok, te is jobban megértsd saját magadat és a gyerkőcöket is.

Médida megjelenéseimet itt láthatod: https://www.elenkgyerekek.com/mediamegjelenesek/